VINDUER OG DØRE

MÆRK FORSKELLEN PÅ VARMEREGNINGEN

VINDUER OG DØRE

Hvis du står og er i tvivl om hvor vidt du skal have nye vinduer eller f.eks udskifte til et mere energirigtigt glas i dem du allerede har, så husk at det kan være svært at vurder selv. Vi rådgiver altid vores kunder til at lade os kigge på det, ligegyldig hvilken løsning du går med. Desuden vil en udskiftning, til enten nye vinduer eller thermoruder betyde en betydelig forskel på varmeregningen.

Hos CP Tømrerfirma ved vi hvad vi taler om. Vi har altid styr på om de vinduer du ønsker matcher det arkitektonisk og proportionsmæssigt ved din bolig, og om materialet passer til din situation og prisklasse. Vi har også styr på kvalitet og lovkrav, så du ikke ender ud i at være ked af dine nye vinduer. Vi tilbyder b.la. vinduer med DVC-mærket, hvilket betyder de er godkendt af Dansk Vindues Certificering. Disse vinduer har en garantiordning der sikre de lever op til forskellig krav indenfor kvalitet og fremstilling, plus de er tilpasset til det danske klima. Når det kommer til døre, så husk at det samme er gældende – vi ved hvad vi taler om, og vi rådgiver altid således at det matcher dine og din boligs behov.

Vi anbefaler vores kunder Vinduer og døre fra Outrup – det er fingerskarret træ og min. 90% kernetræ i udadvendte dele, hvilket yder effektiv beskyttelse mod råd og svamp. At træet er fingerskarret vil sige, at stort set alle knaster, harpikslommer og andre dårlige dele skæres bort, så kun det gode kernetræ er tilbage. Derefter samles træet med fingersamlinger, så det færdige stykke træ fremstår ensartet med en betydelig bedre holdbarhed, formstabilitet og brudstyrke. Intet vindue er nemlig bedre, end det træ, det består af.

RING TIL OS

Islandsvej 16, 4200 Slagelse
Casper: +45 30 48 41 03
Peter: +45 30 48 21 03
Mail: cp@cptoemrerfirma.dk
CVR: 37319163

CHAT MED OS