TAGARBEJDE

DET VIGTIGSTE VÆRN MOD VEJRET

TAGARBEJDE

Husets tag er nok det vigtigste værn mod det danske vejr og klima, som vi jo alle ved er omskifteligt. Du kan spare tusindvis af kroner ved at dit tag er i god stand. Derfor kan vi altid yde professionelt og solidt tagarbejde, hvad enten det er små reparationer, helt nyt tag eller en fuld renovering. Vi tilbyder tegltag, ståltag, eternittag, tagpap, skifertag samt renovering og forsikringsskader etc.

Husk vi kender til de mest moderne teknikker inden for byggebranchen hvilket gør os i stand til altid at vurdere din situation, og finde den bedste løsning sammen med dig. Hos CP Tømrerfirma har vi altid styr på både de miljømæssige fordele ved en god tagløsning, men også de økonomiske.​ Hvis du har yderligere spørgsmål til tagarbejde er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 30 48 41 03 eller udfyld vores kontaktformular under fanen ‘kontakt os’.

Tegltag holder væsentligt længere end de fleste andre tagtyper og vi kan tilbyde teglarbejde med alt fra klassiske røde tagsten til tagsten med farvestrålende engober og glasurer. Et tegltag holder et sted mellem 60-100 år, hvorefter størstedelen af tagstenene stadig kan genbruges i lang tid herefter. Tagstenene har altså en længere levetid end selve tagkonstruktionen og undertaget. Selve tagkonstruktionen og undertaget er derfor vigtig i forhold til levetiden på et tag med teglsten.

Eternitplader (også kendt som fibercement) har igennem mange år været utrolig populære på almindelige parcelboliger, fritidshuse, alment boligbyggeri, osv. Som navnet antyder, består fibercement hovedsageligt af cement, der ved blanding med fibre opnår en langt højere styrke, end man eksempelvis kender fra beton. Det gør fibercement ideelt som byggemateriale, fordi det er let og stærkt, hvilket betyder at der er mange forskellige anvendelses muligheder. Fibercementprodukter kræver ingen vedligehold for at bevare dets styrke.

Et ståltag er en billigt og nem løsning til et gammelt tag. Ståltag er en effektiv løsning, fordi det har en stor overflade som er nem og enkel at arbejde med. Selve pålægningen af ståltag er en hurtigere proces end andre tagtyper, og derfor er der færre omkostninger forbundet ved montering af ståltage. I de fleste tilfælde kan ståltaget lægges direkte oven på det eksisterende tag. Du slipper således for at bruge tid og penge på at bortskaffe det gamle tag, som desuden vil fungere som undertag.

Tagpap er et fleksibelt og meget holdbart tag, der egner sig til de fleste tagkonstruktioner. Hvad enten du ønsker, at lægge tag på din arkitekttegnede villa med det kreative tag eller på din ejendom med en lige tagflade, så er tagpap løsningen. Tagpap kan benyttes til et spændende grafisk spil, der giver huset karakter. Du kan vælge mellem trælister, der giver de mest markante strukturer, og mineraluld der giver en blødere afslutning på taget.

Skifer kan beskrives som en finkornet sedimentær bjergart der bl.a. består af mudder og ler. Skifer-fremstillingen er meget miljøvenlig og er en af de mest miljøvenlige byggematerialer overhovedet. Skifer udmærker sig ved at være ekstremt hårdført materiale, ofte kan det holde mere end 100 år, hvis det er lagt rigtigt. Det betyder, at du ikke behøver at bruge tid på vedligeholdelse. I disse tider hvor klimaet bliver mere og mere ekstremt er det bestemt også en fordel, at skifer er det mest stormsikrede tag.

RING TIL OS

Islandsvej 16, 4200 Slagelse
Casper: +45 30 48 41 03
Peter: +45 30 48 42 03
Mail: cp@cptoemrerfirma.dk
CVR: 37319163

CHAT MED OS