RENOVERINGER

BÅDE STORT OG SMÅT

RENOVERINGER

En renovering er en investering i din bolig, og kan hjælpe til at fornye og forbedre den. Dit hus, careport eller en helt trejde ting, kan have brug for en omfattende renovering fordi det er slidt eller fordi du ønsker fornyelse. Måske ønsker du et moderne køkken-alrum til hele familien, eller en ny terrasse i haven – ligegyldig hvad du drømmer om af renoverings projekter, kan vi altid hjælpe dig med at udnytte den plads du har endu bedre, og give din bolig mere karakter. Vi kan både varetage projektet helt eller supplere dig hvis du ønsker at stå for det selv.

Når vi står for renoveringen sørger vi altid for at det skrider frem efter den tidsramme vi lægger sammen, så du kan passe dit job og din familie, uden at skulle bekymre dig om projektet. Uanset hvilken løsning du hælder til, så rådgiver vi altid om dine renoverings projekter kan forbedre og øge værdien af din bolig, eller om det vil forringe husets oprindelig charme. Samtidig har vi også altid fokus på at rådgive om projektets omfang, og hvilke udfordringer renoveringen kan medføre, samt sikkerhed, lovkrav og konstruktion.

RING TIL OS

Islandsvej 16, 4200 Slagelse
Casper: +45 30 48 41 03
Peter: +45 30 48 42 03
Mail: cp@cptoemrerfirma.dk
CVR: 37319163

CHAT MED OS

VIDSTE DU AT?

Vidste du at det godt kan betale sig at hyre byggesagkyndige håndværkere?
De penge du bruger på os kan let være tjent ind igen, idet gør-det-selv arbejde hurtigt kan blive dyrt hvis der opstår problemer undervejs. Vi har nemlig både styr på byggetilladelser og forsikringer under projektet samtidig med at vi sørger for et byggebudget der er fordelagtigt for begge parter.